top of page

De begeleiding van Juiste Voeding is er voor volwassenen vanaf 21 jaar t/m 70 jaar die, op zoek willen gaan naar de oorzaken van hun lichamelijke klachten met behulp van laboratorium onderzoek.

 

En vervolgens stapsgewijs willen leren hoe ze gezonder/anders kunnen leren eten om weer lekkerder in je vel te komen en gezondheidsklachten te verminderen en het energie niveau te verbeteren!  

Op weg naar gezondheid met een persoonlijk advies

 

Stap 1

Plan een gratis kennismakingsgesprek

Omdat de start aan iets nieuws spannend kan zijn en het prettig kan zijn om eerst eens vrijblijvend kennis te maken, biedt Juiste Voeding een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aan van maximaal 15 minuten. Zo kun je kennismaken met je behandelaar, vragen stellen over de begeleiding en kijken we samen of en hoe ik je het beste kan helpen. Het gratis kennismakingsgesprek kun je heel eenvoudig plannen via de online agenda. Op het afgesproken tijdstip zal er telefonisch contact met je opgenomen worden. 

Let op: Zorg dat je vooraf ingelezen bent in het Maag darm stress systeem traject.

Tijdens het kennismakingsgesprek worden er geen tips/adviezen tav voeding/gezondheid gegeven.

Dit kan pas als je daadwerkelijk in behandeling bent. 

Bereikbaarheid

  • Afspraken worden gepland op dinsdag, woensdag en donderdag. 

  • Op maandag en vrijdag is de praktijk gesloten en niet bereikbaar. 

Afspraak maken

  • De begeleiding wordt gestart door het maken van een afspraak dit kan via de online agenda. 

  • De gesprekken vinden plaats via het gratis beeldbel programma skype.

  • Vul bij het aanmeldformulier je persoonlijke gegevens in, je mailadres en een korte omschrijving van je klachten/reden van bezoek.

Wat is skype? 

Skype is een gratis programma waarmee je kunt (video)bellen. Het bellen kan via de computer, smartphone, iPad of tablet. Het voordeel is dat je op deze manier persoonlijk contact hebt met de diëtist vanuit je eigen huis, in het buitenland of op een andere plek. Ideaal wanneer je toch aan je gewicht of gezondheid wilt werken maar geen zin hebt in reistijd of weg kan ivm werk, kinderen etc. Skype downloaden via deze link.

Lees hier meer over de gezondheidstrajecten

Traject 1 Voedingsadvies (wegens drukte in de praktijk nu niet beschikbaar)

Traject 2 Maag darmen en stress systeem

Traject 3 VIP Orthomoleculair

 

Lees hier meer over tarieven, algemene voorwaarden en privacyverklaring

 

Werkwijze

Tijdens het intakegesprek zullen we uitgebreid stilstaan bij je vragen, wensen, doelstellingen, gezondheidsklachten, je medische voorgeschiedenis, medicatiegebruik, je gezinssituatie, werk en hobby's. Ook is er aandacht voor je beweging, slaappatroon, mate van stress, roken en alcoholgebruik.  Ook je eetpatroon en je relatie met eten worden uitgebreid besproken. 

 

Afhankelijk van je hulpvraag en gezondheidsklachten kan het advies zijn om aanvullend speeksel-, bloed-, of ontlastingsonderzoek uit te laten voeren om zo de oorzaak van je klachten op te sporen.  

 

Juiste Voeding zoekt vervolgens samen met jou naar een geschikte stapsgewijze aanpak zodat de voedingsadviezen en leefstijladviezen haalbaar en ook op de langere termijn toepasbaar zijn.

We starten met het optimaliseren van je eetpatroon en hierbij kunnen eventueel supplementen, kruiden, vitaminen en mineralen geadviseerd worden om het zelfgenezende vermogen van het lichaam te activeren. 

 

bottom of page