Madeleine is een vakvrouw die weet waar ze over praat. Door haar eigen ervaringen heeft ze zich echt vastgebeten in haar opleidingen en de materie in het algemeen. En dat merk je als je bij haar aan tafel zit.

Ze weet je op je gemak te stellen, oordeelt niet en biedt je een luisterend oor. Nadat jij je verhaal verteld hebt en zij haar vragen gesteld heeft, zet ze haar hersenen aan het werk (indien nodig in combinatie met de uitslag van een laboratorisch onderzoek). Daar komt een uitgebreid maar duidelijk advies uit. Zowel in welke voeding je juist wel en niet tot je moet nemen, maar ook welke supplementen je kunnen helpen zo snel mogelijk van je klachten af te komen.

Ze neemt de tijd voor je en ondanks dat ze je niet elke week hoeft te zien/spreken, blijft ze wel heel erg betrokken bij je vooruitgang/herstel.
Ik loop nu ca. een half jaartje bij Madeleine en ik spreek haar gemiddeld elke 2 maanden om de vooruitgang te bespreken en dat bevalt mij prima.

Ik at al erg gezond, maar sommige combinaties waren voor mijn darmen geen succes. Daar was ik zonder Madeleine nooit achter gekomen en na 3 jaar sukkelen bij de huisarts (je hebt PDS, leer er maar mee leven), ben ik nu bijna klachten vrij. En dat zonder medicatie!

Sinds januari 2019 aan de slag gegaan met Madeleine voor een gezond en evenwichtig voedingspatroon. Na jarenlang medicatie geslikt te hebben waren de darmen ontregeld. Samen met Madeleine een plan opgesteld en in de eerste week al goede resultaten (-1,5kg en een rustige buik). Madeleine is prettig in haar samenwerking, luistert en vraagt door en kan gedegen advies geven. Bedankt!

Geschreven door:

Lieke Wolswijk.

Na vele bezoekjes aan de huisarts en internist en de nodige frustraties ben ik bij Madeleine terecht gekomen. 

Ik heb gebruik gemaakt van de skype consulten aangezien dit beter te combineren was met mijn werk. Ik had al een tijd last van mijn darmen en jeuk klachten waar geen oplossing voor gevonden kon worden. 

Helaas bleek ik een parasiet onder de leden te hebben en mijn maagzuur aanmaak niet in orde te zijn. Met diverse supplementen, voedingsadviezen, rust en tijd ben ik weer hersteld.

 

Waarom wordt dit niet al standaard uitgezocht?

Ik ben in ieder geval goed geholpen. Dankjewel!

Bert J. 

Sinds december 2016 heb ik de ziekte van Crohn. De juiste voeding voor je lichaam is belangrijk en sinds de diagnose merk ik dat nog meer. Ik was benieuwd naar wat voeding kan doen en ben contact gaan zoeken met madeleine. Mijn vraag was hoe ik doormiddel van voeding mijn darmconditie kan verbeteren en dat ik meer energie krijg. 

Madeleine is fijn in het contact. Ze luistert oprecht naar je en komt direct met advies en recept ideeën. Zij beschikt over veel kennis. Na 6 weken merkte ik al verschil. Ik heb meer energie gekregen en eet meer gevarieerd.

Geschreven door Leonie

Madeleine heeft erg fijne begeleiding geboden. Ik had veel last van PDS en door de juiste voedingstips en supplementen gaat het veel beter met mij. Madeleine begeleidt op positieve en rustige wijze en geeft uitgebreide adviezen. Een aanrader dus!

Geschreven door:

Melissa S. 

Ben blij en heel tevreden met de begeleiding en ondersteuning tijdens mijn reis kilo's kwijt te raken. Mede door haar enthousiasme wist ze mij telkens te stimuleren en daar waar het nodig was bij te sturen op een heel prettige manier. Het is me gelukt. Mede door Madeleine. Heel veel dank daarvoor! Ik voel me beter door een andere kijk op voeding. Dagelijks het juiste eten binnen te krijgen. Ook rustig, bewust eten en kauwen hoort daarbij. Thanks!

Geschreven door:

Nelleke van Veldhuijzen

Madeleine is een diëtiste die overduidelijk over de juiste kennis en kunde beschikt. Zij denkt verder dan de standaard kaders waardoor zij ook gerichte adviezen kan geven bij "vage" klachten. Madeleine luistert goed en vraagt goed door. Haar adviezen passen goed bij mijn bestaande leefstijl waardoor het eenvoudig op te volgen is. Ik kan haar begeleiding zeker aanraden. 

Geschreven door Femke

Jouw ervaring?

Mocht je jouw ervaring ook willen delen, stuur dan een email naar info@juistevoeding.nl 

Ik stel je bijdrage erg op prijs!

Via google ben ik terecht gekomen bij Madeleine. Met name haar eigen gezondheidsproblemen spraken mij aan omdat ik mij al lang genoeg onbegrepen heb gevoeld in mijn lichamelijke klachten.

 

De consulten konden via skype wat ik erg prettig vond. Ik voelde mij erg opgelucht na het intakegesprek, eindelijk het gevoel dat er iets aan mijn klachten gedaan kon worden. Uit het ontlasting en bloedonderzoek kwamen duidelijke problemen naar voren waar Madeleine een voedingsadvies voor had opgesteld. Ik weet nu waar ik rekening mee kan houden in mijn eetpatroon, mijn darmen zijn rustiger geworden en ik voel mij een stuk energieker. Ik ben Madeleine heel erg dankbaar.

Senna

Madeleine is inderdaad een vakvrouw! Ik ben al een aantal keren bij haar langs geweest in mijn zoektocht naar voeding wat bij mij past en mijn lichaam ondersteunt.

 

Niet alleen geeft Madeleine hierin advies, maar ze biedt ook echt een luisterend oor. J

 

e kan goed merken dat Madeleine heel veel ervaring heeft omtrent leefstijl/gezondheid.

 

Een voedingsadvies van Madeleine gaat veel verder dan de gebruikelijke tips.

 

Madeleine kijkt naar wat bij jou past en zoekt samen met jou naar wat voor jou werkt. Niet alleen op het gebied van voeding, maar ook leefstijladvies komt aan bod. Alles om jouw lichaam weer in balans te krijgen.

© 2020 Juiste Voeding

Alle teksten, foto's en logo’s zijn en blijven eigendom van Juiste Voeding en mogen op geen enkele wijze gebruikt worden zonder de uitdrukkelijke toestemming van Juiste Voeding.

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon

Tel: 06-18476777

kwaliteit, professioneel, kwaliteitsgeregistreerde dietist
orthomoleculair dietist, natuurdietist, voed je gezondheid, voeding als medicijn