De begeleiding van Juiste Voeding is er voor iedereen die, gezonder wil leren eten en met de Juiste voeding zich lekkerder in zijn vel wil voelen,

gezondheidsklachten wil verminderen en het energie niveau wil verbeteren!  

Persoonlijk advies

 

Gratis kennismakingsgesprek

Omdat de start aan iets nieuws spannend kan zijn en het prettig kan zijn om eerst eens vrijblijvend kennis te maken, biedt Juiste Voeding een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aan van maximaal 15 minuten. Zo kun je kennismaken met je behandelaar, vragen stellen over de begeleiding en kijken we samen of en hoe ik je het beste kan helpen. Het gratis kennismakingsgesprek kun je heel eenvoudig plannen via de online agenda. Op het afgesproken tijdstip zal er telefonisch contact met je opgenomen worden. 

 

Maak je liever direct telefonisch contact? Bel naar 06-18476777

Spreek bij geen gehoor een voicemail bericht in dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug. 

Afspraak maken

De begeleiding wordt gestart door het maken van een afspraak dit kan via de online agenda. Of bel naar 06-18476777

Het 1ste gesprek kan plaatsvinden via skype of op locatie

Vul bij het aanmeldformulier je persoonlijke gegevens in, je mailadres en een korte omschrijving van je klachten/reden van bezoek. Na aanmelding ontvang je een eetdagboek die je gedurende 3 dagen bij houdt. 

Wat is skype? 

Skype is een gratis programma waarmee je kunt (video)bellen. Het bellen kan via de computer, smartphone, iPad of tablet. Het voordeel is dat je op deze manier persoonlijk contact hebt met de diëtist vanuit je eigen huis, in het buitenland of op een andere plek. Ideaal wanneer je toch aan je gewicht of gezondheid wilt werken maar geen zin hebt in reistijd of weg kan ivm werk, kinderen etc. Skype downloaden via deze link.

Klik hier voor onze tarieven, algemene voorwaarden en privacyverklaring

 

Werkwijze

Tijdens het intakegesprek zullen we uitgebreid stilstaan bij je vragen, wensen, doelstellingen, gezondheidsklachten, je medische voorgeschiedenis, medicatiegebruik, je gezinssituatie, werk en hobby's. Ook is er aandacht voor je beweging, slaappatroon, mate van stress, roken en alcoholgebruik.  Ook je eetpatroon en je relatie met eten worden uitgebreid besproken. 

 

Afhankelijk van je hulpvraag en gezondheidsklachten kan het advies zijn om aanvullend speeksel-, bloed-, of ontlastingsonderzoek uit te laten voeren om zo de oorzaak van je klachten op te sporen.  

 

Juiste Voeding zoekt vervolgens samen met jou naar een geschikte stapsgewijze aanpak zodat de voedingsadviezen en leefstijladviezen haalbaar en ook op de langere termijn toepasbaar zijn.

We starten met het optimaliseren van je eetpatroon en hierbij kunnen eventueel supplementen, kruiden, vitaminen en mineralen geadviseerd worden om het zelfgenezende vermogen van het lichaam te activeren. 

 

De hoeveelheid consulten die benodigd zijn, zijn afhankelijk van je hulpvraag, gezondheidssituatie en je persoonlijke inzet. 

 

Het voedings- en of suppletie advies wordt afgestemd op jouw unieke situatie.

Juiste Voeding heeft zich in het bijzonder gespecialiseerd in hormonale klachten, darmklachten en emotie eten:

  • Voeding bij onder- en overgewicht

  • Voeding bij darmklachten en daaraan gerelateerde huidklachten

  • Emotie gerelateerd eetgedrag, emotie eten en eetbuien

  • Overgang, migraine en PMS 

  • Voeding bij zwangerschap (wens)

  • Voeding tijdens borstvoeding

© 2018 Juiste Voeding

Alle teksten, foto's en logo’s zijn en blijven eigendom van Juiste Voeding en mogen op geen enkele wijze gebruikt worden zonder de uitdrukkelijke toestemming van Juiste Voeding.

  • Twitter Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

Tel: 06-18476777

Logo BATC.jpg
kwaliteit, professioneel, kwaliteitsgeregistreerde dietist
orthomoleculair dietist, natuurdietist, voed je gezondheid, voeding als medicijn